Erna Lankhorst

Wie is Erna

Natuurgeneeskundige

Even voorstellen: Erna Lankhorst, afgestudeerd fytotherapeut en apitherapeut. Een fytotherapeut werkt met kruiden en Bach bloesems, een apitherapeut maakt gebruik van de geneeskrachtige werking van bijenproducten zoals honing, propolis, koninginnegelei, darrenbroed en bijenwas. Naast deze natuurgeneeskundige opleidingen volgde ik opleidingen lijfkrachtherstel en sjamanisme. Mijn loopbaan ben ik begonnen met psychologie, spraak- en taalpathologie en logopedie. Naast het werk als natuurgeneeskundig therapeut verzorg ik trainingen, workshops en coaching op het gebied van stem- en presentatietechnieken, psychologie, communicatieve vaardigheden, en creatief schrijven. Verder vertel ik verhalen, draag met passie voor, schilder, moeder (over twee dochters) en tuinier. Elfjes zijn van jongs af aan in mijn leven. Ik zoek ze steeds weer op en ga er mee in gesprek. Het werk als natuurgeneeskundig vakvrouw is voor mij een ideale manier om mijn innerlijke weten en elfenkracht te verbinden met concrete kennis over planten, kruiden en bijenproducten om mensen, dieren en planten te helen en ondersteunen.