Natuurgeneeskundig consult

Wanneer je je klacht met kruiden of bijenproducten wilt aanpakken
Een natuurgeneeskundig consult is zinvol wanneer je een klacht hebt die je graag met kruiden, bloesems of bijenproducten zou willen aanpakken. Het kan gaan om de meest uiteenlopende klachten zoals vlottere genezing na botbreuk, menstruatie klachten, aambeien, huiduitslag, maagklachten, beenkramp, emotionele klachten, vermoeidheidsklachten etc.

Reken voor het eerste consult op ruim een uur. Vooraf vraag ik je een vragenlijstje in te vullen over je klachten en ziektegeschiedenis om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen. Ook wil ik graag weten wat je zelf misschien al aan de klacht gedaan hebt. De benadering is natuurgeneeskundig en holistisch. Dat betekent dat ik de mens zie als compleet en de klachten vaak als samenhangend met elkaar. Zo zoeken we naar de onderliggende oorzaak van de klacht. Misschien kan je lever ondersteuning gebruiken bij je menstruatieklachten? Of je hart ondersteuning bij een burn-out? Je nieren bij herstel van botbreuken?
Een natuurgeneeskundig consult kan nooit het advies van een arts of specialist vervangen. In het ideale geval heb je een diagnose van een arts en zoek je naar een alternatieve of ondersteunende behandelwijze.

Resultaat van het consult zal een advies of recept zijn, gebaseerd op kruiden, bijenproducten en/of bloesem remedies. Eventueel krijg je tips mee voor voeding of leefwijze.
Kosten eerste consult met uitgebreid schriftelijk advies €75,- (exclusief middelen). Kosten vervolgconsult €65,- (exclusief middelen).

Woon je verder weg dan is video-bellen of een consult per zoom mogelijk.