Lijfkrachtherstel, honingmassage en sjamanisme

Soms ligt de oorsprong van een klacht op een dieper niveau.
Alleen het kruid werkt niet meer of zou niet gaan werken. In dat geval biedt lijfkrachtherstel of sjamanistisch werk een prachtige aanvulling.
Wil je liever ontspannen en zoek je een vorm van wellness laat je dan verwennen met een honingmassage en cupping. Hieronder lees je meer.

Lijfkrachtherstel

Is een heerlijke praktische methode om het lichaam aan te zetten om zichzelf te herstellen en weer in balans te komen. Het blijkt een fantastische aanvulling op het gebruik van kruiden, Bach en bijenproducten. Bij een burn-out kan ik je kruiden geven die helpen bij de opbouw van lijf en hart, en daarnaast kan ik je met lijfkrachtherstel helpen om van een overmaat aan spanning af te komen en je richting weer te bepalen. Door een lichte aanraking op zenuwpunten wordt je eigen lichaamsenergie geactiveerd waardoor het lichaam zichzelf weer herstelt. Het is een pijnloze, energetische behandeling voor iedereen die van fysieke en emotionele pijn af wil komen. Uitermate geschikt voor hoog sensitiviteit, om meer innerlijke rust te vinden, bij rugpijn, nekklachten, vermoeidheid, burn-out, depressiviteit, stress en spanning.
Praktisch Reserveer 1.5 uur voor een behandeling.
Kosten €75,- Korte behandeling 1 uur €65,-

Honingmassage en cupping

Natuurgeneeskundig gezien is honing een prachtig natuurproduct dat de huid reinigt en regenereert, antibacterieel en ontstekingsremmend werkt, vocht inbrengt, pijnstillend is en lekker ruikt. Een honingmassage maakt daarnaast gebruik van de kleverigheid. Afvalstoffen worden uitgetrokken en de doorbloeding van de huid en het onderliggende bindweefsel gestimuleerd waardoor de zelfreinigende werking van het lichaam een zetje krijgt.
Praktisch Reserveer een ruim uur. Je mag heerlijk plaats nemen op de massagetafel. Ik zal je rug een honingmassage geven en eventueel je gezicht. Het resultaat is een heerlijk schone, ontspannen huid die ik na afloop in masseer met een eigengemaakte olie. Laat je verrassen!
Het zetten van glazen cupjes op je rug kan de doorbloeding extra stimuleren en het bindweefsel sterker masseren. Heerlijk na een honingmassage!
Kosten €75,-

Sjamanistisch werk

Sjamanen hebben de mogelijkheid om te ‘reizen’ voor hun cliënten. Ze kunnen terwijl ze gegrond zijn in de ons omringende realiteit, in een meditatieve staat naar de ‘niet alledaagse realiteit’ reizen. Zo kunnen ze contact maken met andere dimensies die ons omringen en daar kijken wat er aan de hand is. Een sjamaan kan ziele-delen terughalen, een krachtdier zoeken of healen. De gidsen van de sjamaan doen uiteindelijk het werk. Soms krijgt de sjamaan informatie waar jij als cliënt mee verder kunt. Een sjamaan kan reizen voor een mens maar ook voor een landgoed, bomen of planten.
De sjamanistische technieken die ik gebruik vallen onder het kern-sjamanisme. Ze zijn beschreven door Michael Harner, een tot sjamaan ingewijde antropoloog. Hij deed wetenschappelijk onderzoek naar sjamanen, hun werkwijzen en hun tradities wereldwijd. Het kern-sjamanisme gebruikt healingtechnieken die ontdaan zijn van alle poespas en zijn aangepast aan onze Westerse cultuur. Door Joke van Koningshove ben ik opgeleid om deze technieken toe te passen.
Praktisch Reserveer 2 uur voor een sjamanistisch consult. Na een kennismaking vertel je je verhaal. Daarna mag je rustig zitten of liggen onder een dekentje, of je gaat een ommetje maken in het bos. Terwijl jij lekker ligt, zit of buiten bent, ga ik in een diepe ontspanning op zoek naar antwoorden en oplossingen voor jouw vragen, je problemen of je klachten. Soms krijg ik informatie over een kruid wat goed bij je zou passen. Na afloop vertel ik je over wat ik gezien of gehoord heb. Eventueel spreken we contactmomenten af om het proces wat is ingezet door de behandeling, te volgen of te ondersteunen met kruiden.
Kosten sjamanistisch consult €75,-